skip to Main Content

Søren Brostrøm Corona Julehjerte Skabelon

15.00 DKK inkl. moms

Beskrivelse

Sværhedsgrad:
Klip
Flet

Peter har den gren så kær,
hvorpå Brostrøm Hænger.
Hver gang han den kommer nær,
må han spritte hænder.

Kom i julestemning med årets mest relevante julehjerte, som minder alle dine julegæster om at spritte hænder ofte og holde god afstand! En flettet løftet pegefinger, der pynter!

Skabelon til øjeblikkelig download

Her får du skabelonen til dette julehjerte til download umiddelbart efter betalingen. Du får en pdf-fil med skabelon, klar til print på A4.

Eksempel:

Du kan downloade et eksempel på en skabelon under Gratis Skabeloner. Flettevejledning og evt. tips til klippet kan du se længere nede på denne side.

Printer du skabelon som den er, får du et julehjerte der er ca. 14 cm bredt og 13 cm højt uden hank (nogle hjerter har lidt anderledes dimensioner, men giver et julehjerte der visuelt virker lige så stort). Til denne størrelse anbefaler jeg en hankebredde på ca. 2,2 cm.

Ønsker du et mindre hjerte, kan du nedfotografere skabelonen inde i printer-indstillingerne. Printer du fx ved 74% størrelse, får du et julehjerte der er ca. 10 cm bredt.

Klippevejledning

Husk at spritte af før du rører ved papiret. Hr. Brostrøm har mange detaljer i ansigtet, som bedst skæres med en knivskarp skalpel, og det samme gælder de andre detaljer midt i papiret. Resten af hjertet kan du klippe med en mellemstor saks, omend Hr. Brostrøms hår bedst klares med en lille sysaks.

Flettevejledning

 1. Vend delene rigtigt, se skabelonen. Læg så den hvide del helt ind i den røde.
 2. Dette trin kan være lidt svært. Træk nederste røde flap ned så den slipper den hvide, og hiv den op baglæns, så du kan stikke den ind under hvid over den anden hvide flap:
  Sådan skal hjertet se ud bagefter:
 3. Tag den nederste hvide flap inde fra hjertet og før baglæns, så den kan pilles ud ovenfor anden røde flap. Flet anden røde flap ind i den nu frigjorte nederste hvide flap.
 4. Før en røde spids på Hr. Brostrøms venstre skulder frem foran hvid i det tilpassede hak.
 5. Flet nederste hvide flap ind i nederste røde for at lave slipset.
 6. Træk Hr. Brostrøms hår frem foran rød. Start ved det højre øre.
 7. Put evt. en smule lim bag Hr. Brostrøms pande og bag håret, samt lidt bag de to
  Covid-19-filutter til højre for Hr. Brostrøm.
 8. Lim hanken på. Hjertet er færdigt!

God Flettelyst!

Søren Brostrøm Corona Julehjerte

Søren Brostrøm Corona Covid-19 Julehjerte

Back To Top