skip to Main Content

Som Hund og Kat Skabelon

15.00 DKK inkl. moms

Beskrivelse

Sværhedsgrad:
Klip
Flet 

Dette julehjerte designede jeg til min Gudmor, da hun et år kort før jul fik en flot rød kat, som gerne skulle blive gode venner med hendes hvide Jack Russell-terrier. De kære dyr kom desværre vist aldrig helt så idyllisk ud af det som på julehjertet.

Skabelon til øjeblikkelig download

Her får du skabelonen til dette julehjerte til download umiddelbart efter betalingen. Du får en pdf-fil med skabelon, klar til print på A4.

Eksempel:

Du kan downloade et eksempel på en skabelon under Gratis Skabeloner. Flettevejledning og evt. tips til klippet kan du se længere nede på denne side.

Printer du skabelon som den er, får du et julehjerte der er ca. 14 cm bredt og 13 cm højt uden hank (nogle hjerter har lidt anderledes dimensioner, men giver et julehjerte der visuelt virker lige så stort). Til denne størrelse anbefaler jeg en hankebredde på ca. 2,2 cm.

Ønsker du et mindre hjerte, kan du nedfotografere skabelonen inde i printer-indstillingerne. Printer du fx ved 74% størrelse, får du et julehjerte der er ca. 10 cm bredt.

Klippevejledning

Hjertet er ret let at klippe. Øjnene kan skæres med skalpel eller klippes med en lille, skarp kniv.

Nogle stykker papir falder af når man skærer efter linjerne: det er meningen og er med til at gøre hjertet lettere at flette.

Flettevejledning

Start med grundfletten, og ignorér i starten de indre flapper til feltet bag hundens øre og næsen. Øverste felt skal være hvidt (den røde trekant bag hundens øre er lavet af en inderflap som flettes til sidst). Det store felt til hunden skal være hvid og det store til katten rødt. Under hundens hoved er dens mule og dette skal igen være hvidt: den røde næse mellem hoved og mule er en falsk flap der kan hives frem nu eller til sidst. I bunden flettes rød over hvid, og de hvide spidser hives frem for at lave den kløvede bund.

God flettelyst!

Upcoming: Super BLACK FRIDAY rabat på vores Klip-og-Flet og Flette-Udfordringer
Back To Top