skip to Main Content
Webshoppen er lukket, og jeg sælger desværre ikke mine julehjerte-skabeloner på nærværende tidspunkt. Disse sider er bevaret for flettevejledningerne, hvis du tidligere har købt en af mine skabeloner.

Skabelonerne til 24 af mine bedste julehjerter er udgivet i min bog, som du kan læse mere om her.

Som Hund og Kat Skabelon

Beskrivelse

Sværhedsgrad:
Klip
Flet 

Dette julehjerte designede jeg til min Gudmor, da hun et år kort før jul fik en flot rød kat, som gerne skulle blive gode venner med hendes hvide Jack Russell-terrier. De kære dyr kom desværre vist aldrig helt så idyllisk ud af det som på julehjertet.

Klippevejledning

Hjertet er ret let at klippe. Øjnene kan skæres med skalpel eller klippes med en lille, skarp kniv.

Nogle stykker papir falder af når man skærer efter linjerne: det er meningen og er med til at gøre hjertet lettere at flette.

Flettevejledning

Start med grundfletten, og ignorér i starten de indre flapper til feltet bag hundens øre og næsen. Øverste felt skal være hvidt (den røde trekant bag hundens øre er lavet af en inderflap som flettes til sidst). Det store felt til hunden skal være hvid og det store til katten rødt. Under hundens hoved er dens mule og dette skal igen være hvidt: den røde næse mellem hoved og mule er en falsk flap der kan hives frem nu eller til sidst. I bunden flettes rød over hvid, og de hvide spidser hives frem for at lave den kløvede bund.

God flettelyst!

Back To Top