skip to Main Content

Orkan i Julehjertet Skabelon

15.00 DKK inkl. moms

Beskrivelse

Sværhedsgrad:
Klip
Flet

Danmark har jo ikke altid blot let, dalende snevejr – ind imellem stormer det!

Orkan i Julehjertet er et simpelt geometrisk julehjerte men med et slående udtryk, hvor flapperne roterer omkring hullet i midten.

Skabelon til øjeblikkelig download

Her får du skabelonen til dette julehjerte til download umiddelbart efter betalingen. Du får en pdf-fil med skabelon, klar til print på A4.

Eksempel:

Du kan downloade et eksempel på en skabelon under Gratis Skabeloner. Flettevejledning og evt. tips til klippet kan du se længere nede på denne side.

Printer du skabelon som den er, får du et julehjerte der er ca. 14 cm bredt og 13 cm højt uden hank (nogle hjerter har lidt anderledes dimensioner, men giver et julehjerte der visuelt virker lige så stort). Til denne størrelse anbefaler jeg en hankebredde på ca. 2,2 cm.

Ønsker du et mindre hjerte, kan du nedfotografere skabelonen inde i printer-indstillingerne. Printer du fx ved 74% størrelse, får du et julehjerte der er ca. 10 cm bredt.

Flettevejledning

Vend delene rigtigt: De to dele skal ikke spejles i forhold til hinanden, som normalt, men derimod drejes 90 grader, så flapperne “blæser” med uret på begge dele.

Ellers flettes hjertet helt som normalt. Vær forsigtig med de tynde spidser omkring hullet: de vil let krølle og vikle sig ind i alting undervejs i flettet. Ind imellem skal have meget tykke flapper igennem tynde huller, og det kan være svært: Prøv forsigtigt at bøje den tykke flap sammen imens du skubber den igennem.

Efter flettet kan du overveje at klippe de tynde spidser omkring hullet lidt til og fæstne dem med en smule lim.

God flettelyst!

Back To Top