skip to Main Content

Node Julehjerte Skabelon

15.00 DKK inkl. moms

Beskrivelse

Sværhedsgrad:
Klip
Flet

Et rytmisk julehjerte til musik-elskerne!

Skabelon til øjeblikkelig download

Her får du skabelonen til dette julehjerte til download umiddelbart efter betalingen. Du får en pdf-fil med skabelon, klar til print på A4.

Eksempel:

Du kan downloade et eksempel på en skabelon under Gratis Skabeloner. Flettevejledning og evt. tips til klippet kan du se længere nede på denne side.

Printer du skabelon som den er, får du et julehjerte der er ca. 14 cm bredt og 13 cm højt uden hank (nogle hjerter har lidt anderledes dimensioner, men giver et julehjerte der visuelt virker lige så stort). Til denne størrelse anbefaler jeg en hankebredde på ca. 2,2 cm.

Ønsker du et mindre hjerte, kan du nedfotografere skabelonen inde i printer-indstillingerne. Printer du fx ved 74% størrelse, får du et julehjerte der er ca. 10 cm bredt.

Klippevejledning

Vær meget præcis med at få julehjertets vinkel rigtig — en lille ændring kan få de fine ben på noden til at forsvinde eller blive skæve. Ellers er de eneste problemer med klippet at få de små fødder pænt runde, og at ikke klippe de fine flapper igennem.

Som angivet  kan man klippe node-fødderne på den hvide del af. Det gør julehjertet lidt lettere at flette.

Flettevejledning

Den Hvide del begynder som kun to flapper, men den brede første flap deler sig i to lidt nede. Begynd med at flette hele den brede første Hvide flap udover alle Sorts flapper undtagen den nederste. Pil så den lille trekantede Sorte flap frem foran Hvid. Tag dernæst den midterste Sorte flap (den der er meget tynd på midten) ud af Hvid igen og flet udover. Fødderne på noden vil gerne sætte sig fast, og det kan godt drille at rette den tynde node-bjælke ud.

Herfra er det almindeligt flet af den nederste Hvide og den nedereste Sorte flap. Den nederste Hvide flap ender i en spids der skal ind i den nederste Sorte del til sidst. Inden dette kan lade sig gøre må du stramme hjertet helt op, så hjerte-delene ligger helt korrekt i forhold til hinanden.

God flettelyst!

Upcoming: Super BLACK FRIDAY rabat på vores Klip-og-Flet og Flette-Udfordringer
Back To Top