skip to Main Content

Næsten Normalt Skabelon

15.00 DKK inkl. moms

Beskrivelse

Sværhedsgrad:
Klip
Flet

Dette er et sjovt motiv – og måske ved første øjekast skiller det sig ikke ud? Men prøv at hænge det op mellem en række normale 4×4 julehjerter – så skal folk nok lægge mærke til det.

Skabelon til øjeblikkelig download

Her får du skabelonen til dette julehjerte til download umiddelbart efter betalingen. Du får en pdf-fil med skabelon, klar til print på A4.

Eksempel:

Du kan downloade et eksempel på en skabelon under Gratis Skabeloner. Flettevejledning og evt. tips til klippet kan du se længere nede på denne side.

Printer du skabelon som den er, får du et julehjerte der er ca. 14 cm bredt og 13 cm højt uden hank (nogle hjerter har lidt anderledes dimensioner, men giver et julehjerte der visuelt virker lige så stort). Til denne størrelse anbefaler jeg en hankebredde på ca. 2,2 cm.

Ønsker du et mindre hjerte, kan du nedfotografere skabelonen inde i printer-indstillingerne. Printer du fx ved 74% størrelse, får du et julehjerte der er ca. 10 cm bredt.

Flettevejledning

Hjertet er lidt tricky at flette, og man skal starte rigtigt: læg først Hvid helt udover Rød. Start nu med tredje Hvide flap fra neden og flet med de lodrette Røde flapper. Flet derefter på lignende vis den anden Hvide flap fra neden, og flet til sidst den nederste. De øverste hvide flapper er alle falske flapper og kan nu frit flettes. Dog kan det være rigtig svært at lirke dem frem under den røde, i parallelflettet efter den første række af Røde felter.

God flettelyst!

Back To Top