skip to Main Content

Mor og Barn Skabelon

15.00 DKK inkl. moms

Beskrivelse

Sværhedsgrad:
Klip
Flet 

September 2017 blev der vendt godt op og ned på mit liv: da min viv fødte vores datter Ada kom der med ét helt andre prioriteter! Men selvom jeg den jul måske ikke fik flettet helt så mange julehjerter, som jeg plejer, så kunne jeg ikke være lykkeligere

Med stjålne øjeblikke i december 2017 fik jeg dog fået lavet et julehjerte til mit livs kærlighed: begge mine to vidunderlige piger.

Skabelon til øjeblikkelig download

Her får du skabelonen til dette julehjerte til download umiddelbart efter betalingen. Du får en pdf-fil med skabelon, klar til print på A4.

Eksempel:

Du kan downloade et eksempel på en skabelon under Gratis Skabeloner. Flettevejledning og evt. tips til klippet kan du se længere nede på denne side.

Printer du skabelon som den er, får du et julehjerte der er ca. 14 cm bredt og 13 cm højt uden hank (nogle hjerter har lidt anderledes dimensioner, men giver et julehjerte der visuelt virker lige så stort). Til denne størrelse anbefaler jeg en hankebredde på ca. 2,2 cm.

Ønsker du et mindre hjerte, kan du nedfotografere skabelonen inde i printer-indstillingerne. Printer du fx ved 74% størrelse, får du et julehjerte der er ca. 10 cm bredt.

Klippevejledning

Vær meget omhyggelig med ansigterne (som jeg skærer med kniv): selv et lille smut med kniven, og en smuk baby bliver til Quasimodo!

Du skal klippe efter alle de angivne streger, og så vil nogle små stykker papir falde af: det er meningen og gør hjertet lettere at flette.

Flettevejledning

Læg Sort helt udenom Hvid. Flet den nederste Sorte flap indeni næst-nederste Hvide flap for at skabe det hvide felt under barnet. Før dernæst den nederste Hvide flap gennem hullet i Sort under moren: papiret der er skåret ud af Sort her gør dette trin lettere. Flet så det nederste felt Sort; det kan godt være svært at få plads her.

Tag nu den øverste Hvide flap og før op og udover den Sorte hjertelap: Dette skaber de hvide felter over og på den fjerne side af barnet. Spidsen af det Sorte hår er en indre flap der kan lirkes frem. Ved siden af denne hårspids er der  også en lille trekant der stikker op af den Hvide del , og denne låses under et snit i Sort for at fixere den øverste Hvide flap. Det øverste felt, ovenover morens hoved er en lille Sort falsk flap, der bagefter låses i et lille snit i Hvid.

Endelig lirkes de to ansigter frem: det er begge Hvide indre flapper. Pas på ikke at krølle papiret for meget.

God Flettelyst!

Slutter snart! BLACK FRIDAY rabat på vores Klip-og-Flet og Flette-Udfordringer
Back To Top