skip to Main Content

Legende Killing Skabelon

15.00 DKK inkl. moms

Beskrivelse

Sværhedsgrad:
Klip
Flet 

Min kulsorte kat Fidibus som killing er inspiration til dette julehjerte: Hvis du har kat genkender du helt sikkert situationen! Næsten ingen julekugler overlevede Fidibus’ første jul

Se her hvordan man fletter julehjertet:

Skabelon til øjeblikkelig download

Her får du skabelonen til dette julehjerte til download umiddelbart efter betalingen. Du får en pdf-fil med skabelon, klar til print på A4.

Eksempel:

Du kan downloade et eksempel på en skabelon under Gratis Skabeloner. Flettevejledning og evt. tips til klippet kan du se længere nede på denne side.

Printer du skabelon som den er, får du et julehjerte der er ca. 14 cm bredt og 13 cm højt uden hank (nogle hjerter har lidt anderledes dimensioner, men giver et julehjerte der visuelt virker lige så stort). Til denne størrelse anbefaler jeg en hankebredde på ca. 2,2 cm.

Ønsker du et mindre hjerte, kan du nedfotografere skabelonen inde i printer-indstillingerne. Printer du fx ved 74% størrelse, får du et julehjerte der er ca. 10 cm bredt.

Klippevejledning

Julehjertet er ret ligetil at klippe og kan mestendels klares med en skarp saks. Det sværeste er julekuglen hvor du skærer meget roligt og af flere omgange med skalpel for at få en fin rund kugle. Skær hullet inde i kuglen før du skærer omridser. Der er også et par lommesnit på julehjertet, og som altid betyder det at man skal være meget præcis, især med rammen af julehjertet.

Nogle stykker papir falder af når man skærer efter linjerne: det er meningen og er med til at gøre hjertet lettere at flette.

Flettevejledning

Følg videoen ovenfor!

God Flettelyst!

Back To Top