skip to Main Content

Krydsende Julehjerter Klip-og-Flet

39.00 DKK inkl. moms

På lager

Beskrivelse

Sværhedsgrad:
Klip
Flet 

Skal vi flette vores julehjerter sammen — på tværs?!

Det er sjovt at lege med hvordan man kan lade et julehjerte bruge 3 dimensioner. Dette julehjerte er en af de konceptuelt simpleste måder at gøre dette på: nemlig at tage to flade hjerter og lade dem krydse hinanden på tværs. Vi har dette julehjerte hængende ned fra loftslampen i stuen igennem hele december, hvor den gør det rigtig flot.

Julehjertet er rigtig let at klippe. Fletningen tager lidt tid at forstå, men når man først ser princippet, så er det faktisk heller ikke så svært.

Lad dig ikke skræmme af denne vejlednings længde — det er bare for at sikre, at du ikke går i stå i princippet bag flettet.

Hvad er en Klip-og-Flet pakke?

En Klip-og-Flet pakke indholder alt hvad du skal bruge til at lave julehjertet. Den er perfekt til at tage med til en julehygge-dag, som nisse-gave eller til pakkeleg.

Pakken indholder:

  • Skabelonen til julehjertet.
  • Papir nok til at lave julehjertet én gang i de afbildede farver. Vi bruger Johans Lækre Julehjerte-papir, der er lettere at flette med og sikrer et skarpt og smukt resultat.
  • Flette-vejledning der guider dig igennem både klip og flet. Enten som tekst eller som en blanding af tekst og fotos.
  • Kalkepapir som bruges til at overføre skabelonen til papiret.
  • Hank til at lime på det færdige julehjerte.

En Klip-og-Flet pakke gør det lige til at gå i gang med julehjertet, fordi alt du skal bruge er lige ved hånden.

Den vedlagte skabelon resulterer i et julehjerte der er ca. 14 cm bredt og 13 cm højt uden hank (julehjerter med anderledes former har dog lidt anderledes dimensioner). Hjertets farve bliver som afbildet øverst.

Back To Top