skip to Main Content

Julehjerte Stjerne Skabelon

15.00 DKK inkl. moms

Beskrivelse

Sværhedsgrad:
Klip
Flet 

Dette julehjerte ser imponerende og markant ud – men også rigtig kompliceret. Det fantastiske er, at hjertet faktisk er virkelig let at både klippe og flette! Et godt boost til selvtilliden og vil løfte øjenbryn hos gæsterne

Skabelon til øjeblikkelig download

Her får du skabelonen til dette julehjerte til download umiddelbart efter betalingen. Du får en pdf-fil med skabelon, klar til print på A4.

Eksempel:

Du kan downloade et eksempel på en skabelon under Gratis Skabeloner. Flettevejledning og evt. tips til klippet kan du se længere nede på denne side.

Printer du skabelon som den er, får du et julehjerte der er ca. 14 cm bredt og 13 cm højt uden hank (nogle hjerter har lidt anderledes dimensioner, men giver et julehjerte der visuelt virker lige så stort). Til denne størrelse anbefaler jeg en hankebredde på ca. 2,2 cm.

Ønsker du et mindre hjerte, kan du nedfotografere skabelonen inde i printer-indstillingerne. Printer du fx ved 74% størrelse, får du et julehjerte der er ca. 10 cm bredt.

Klippevejledning

Julehjertet består af 12 ens stykker, 6 af hver farve. De er hver især problemløse at klippe.

Flettevejledning

Tag en hvid og en rød del og flet sammen som helt almindeligt flet.

Nu flettes stjernen sammen af disse par, tilføjet et efter et. Stram flettet op undervejs.  Når cirklen er sluttet er hjertet pludseligt meget mere stabilt og kan sagtens hænge sammen uden lim.

God flettelyst!

Slutter snart! BLACK FRIDAY rabat på vores Klip-og-Flet og Flette-Udfordringer
Back To Top