skip to Main Content

Julehjerte-Julestjerne Skabelon

15.00 DKK inkl. moms

Beskrivelse

Sværhedsgrad:
Klip
Flet

Dette er skabelon til Julehjerte-Julestjerne, en ny variant af min Julehjerte Julekrans. Som med den oprindelige, er Julehjerte-Julestjerne meget lettere at flette end det ser ud!

Julehjerte-Julestjernen bliver ca. 21 cm fra spids til modsatte spids når det er færdigt. Rigtig flot størrelse til at hænge på en dør eller i et vindue!

Skabelon til øjeblikkelig download

Her får du skabelonen til dette julehjerte til download umiddelbart efter betalingen. Du får en pdf-fil med skabelon, klar til print på A4.

Eksempel:

Du kan downloade et eksempel på en skabelon under Gratis Skabeloner. Flettevejledning og evt. tips til klippet kan du se længere nede på denne side.

Printer du skabelon som den er, får du et julehjerte der er ca. 14 cm bredt og 13 cm højt uden hank (nogle hjerter har lidt anderledes dimensioner, men giver et julehjerte der visuelt virker lige så stort). Til denne størrelse anbefaler jeg en hankebredde på ca. 2,2 cm.

Ønsker du et mindre hjerte, kan du nedfotografere skabelonen inde i printer-indstillingerne. Printer du fx ved 74% størrelse, får du et julehjerte der er ca. 10 cm bredt.

Klippevejledning

Du skal klippe 6 røde og 6 hvide dele. Den røde og hvide del er næsten ens: den eneste forskel er en lille ekstra bue på hjertebuen.

Flettevejledning

Julehjerte-Julestjernen flettes helt ligesom den gamle Julehjerte Julekrans, og du kan downloade en trin-for-trin vejledning med fotos.

God Flettelyst!

Back To Top