skip to Main Content

Julehjerte Julekrans Flette-Udfordring

69.00 DKK inkl. moms

Ikke på lager

Beskrivelse

Sværhedsgrad

Dette julehjerte ser imponerende og markant ud – men også rigtig kompliceret. Det fantastiske er, at hjertet faktisk er virkelig let at både klippe og flette! Et godt boost til selvtilliden og vil løfte øjenbryn hos gæsterne.

Dette hjerte er med i min Julehjerte-bog under navnet “Julehjertestjerne”. Jeg plejede at kalde dette hjerte for “Julehjertestjerne”, men jeg ændrede navnet, da jeg designede et hjerte i samme stil, som meget mere lignede en stjerne, nemlig Julehjerte-Julestjerne.

Hvad er en Flette-Udfording?

En Flette-Udfordring er en lækker æske der indholder julehjertet, som vi allerede har skåret, så det er lige til at tage frem og flette – af dig.

Æsken indholder:
(Se foto-eksempel)

  • Delene til at flette ét julehjerte, laserskåret i Johans Lækre Julehjerte-papir og klar til at blive flettet.
  • Flette-vejledning, der trin-for-trin med fotos guider dig igennem flettet.
  • Hank til at lime på julehjertet.
  • Skabelonen til julehjertet, hvis du ønsker at lave flere hjerter.

En Flette-Udfordring er lige til at gå til, og du behøver hverken saks eller skalpel. Du skal dog bruge lim til at sætte hanken på når du er færdig. Æsken giver bagefter en praktisk og sikker måde at opbevare julehjertet på, når du ikke har det hængende.

Når julehjertet er flettet er det ca. 14 cm bredt og 13 cm højt uden hank (visse modeller med atypiske former har dog lidt anderledes dimensioner). Farven på hjertet bliver som afbildet øverst – æskens design kan variere.

Back To Top