skip to Main Content

Johans Lækre Julehjertepapir

49.00 DKK

Eksklusivt papir til at lave fantastiske julehjerter der stråler på juletræet. Indholder 7 ark af det smukke papir, og derudover skabeloner til 8 flotte julehjerter og kalkepapir til at overføre skabelonerne.

Ryd

Beskrivelse

Johans lækre Julehjertepapir – udvalgt specifikt til formålet!

Dette er noget helt særligt papir jeg har opstøvet i Italien! Det er tykkere og mere robust end almindeligt glanspapir (120 g/m2 imod 70-80 g/m2) med en helt eminent glans og en næsten lak-agtig overflade. Pga. papirets høje kvalitet er det alligevel føjeligt og let at flette med. Det krøller heller ikke, og fremstår strålende på juletræet, hvor det let overskygger julehjerter i almindeligt glanspapir. Desuden er det langt mere modstandsdygtigt overfor snavs, fedtfingre og vand end glanspapir. Med hjerter i dette papir undgår man at flapperne bøjer i fugtige omgivelser, og papiret tåler fx også at blive aftørret med en hårdt opvredet klud.

Jeg fletter nærmest aldrig selv med andet længere, og i mine æsker med flette-udfordringer og Klip-og-Flet bruger jeg også dette papir.

Den røde farve er naturligvis smukt julerød. Og så må du bare se guld- og sølv-arkene som har skønne toner og stråler så man kan spejle sig i dem!

Posen indholder 7 ark af Johans Lækre Julehjertepapir à 32cm x 24cm:

  • 1 dobbelt-ark af Hvid
  • 1 dobbelt-ark Rød
  • 1 dobbelt-ark Sort
  • 1 ark guld eller sølv (vælg selv)

Derudover indholder posen alt hvad du skal bruge for at gå i kast med julehjerter:

  • Skabelon-ark med 8 klassiske julehjerter. Idéelt for begyndere.
  • 2 A4 ark kalkepapir til at overføre skabelonerne med, så du kan bruge dem mange gange.
  • “I gang med julehjerter” der beskriver hvordan man bruger sættet.

God flettelyst!

 

Back To Top