skip to Main Content

Johans Lækre Julehjertepapir – Rød

49.00 DKK inkl. moms

Eksklusivt papir til at lave fantastiske julehjerter der stråler på juletræet. Indholder 10 ark (à 32cm x 24cm) af det smukke røde papir.

På lager

Beskrivelse

Posen indholder 5 dobbelt-ark luksuriøst glanspapir i blank rød, altså 10 ark à 32cm x 24cm. Johans lækre Julehjertepapir har en fantastisk spejlende overflade og den røde farve er julerød som Rudolfs næse!!

Dette er noget helt særligt papir jeg har opstøvet i Italien! Det er tykkere og mere robust end almindeligt glanspapir (120 g/m2 imod 70-80 g/m2) med en helt eminent glans og en næsten lak-agtig overflade. Pga. papirets høje kvalitet er det alligevel føjeligt og let at flette med. Det krøller heller ikke, og fremstår strålende på juletræet, hvor det let overskygger julehjerter i almindeligt glanspapir. Desuden er det langt mere modstandsdygtigt overfor snavs, fedtfingre og vand end glanspapir. Med hjerter i dette papir undgår man at flapperne bøjer i fugtige omgivelser, og papiret tåler fx også at blive aftørret med en hårdt opvredet klud.

Jeg fletter nærmest aldrig selv med andet længere, og i mine æsker med flette-udfordringer og Klip-og-Flet bruger jeg også dette papir.

God flettelyst

Back To Top