skip to Main Content

Johans Lækre Julehjertepapir – Guld

49.00 DKK inkl. moms

Eksklusivt papir til at lave fantastiske julehjerter der stråler på juletræet. Indholder 5 ark (à 32cm x 24cm) af det smukke guld-papir.

På lager

Beskrivelse

Posen indholder 5 ark lækkert glanspapir i guld à 32cm x 24cm. Papiret har en fantastisk spejlende overflade og en dyb guld-tone – jeg kender intet andet papir der i så høj grad kan bryste sig af at kalde sig “guld-papir”!

Bemærk at vores guld- og sølv-papir er en anelse tykkere end vores andre farver (140 g/m² imod 120 g/m²). Dette gør det en smule mere udfordrende at bruge til hjerter med mange flapper.

Dette er noget helt særligt papir jeg har opstøvet i Italien! Det er tykkere og mere robust end almindeligt glanspapir (120 g/m2 imod 70-80 g/m2) med en helt eminent glans og en næsten lak-agtig overflade. Pga. papirets høje kvalitet er det alligevel føjeligt og let at flette med. Det krøller heller ikke, og fremstår strålende på juletræet, hvor det let overskygger julehjerter i almindeligt glanspapir. Desuden er det langt mere modstandsdygtigt overfor snavs, fedtfingre og vand end glanspapir. Med hjerter i dette papir undgår man at flapperne bøjer i fugtige omgivelser, og papiret tåler fx også at blive aftørret med en hårdt opvredet klud.

Jeg fletter nærmest aldrig selv med andet længere, og i mine æsker med flette-udfordringer og Klip-og-Flet bruger jeg også dette papir.

God flettelyst

Back To Top