skip to Main Content

Fransk Barok Skabelon

15.00 DKK inkl. moms

Beskrivelse

Sværhedsgrad:
Klip
Flet 

Hvis Louis XIV, Solkongen, havde flettet julehjerter!

Skabelon til øjeblikkelig download

Her får du skabelonen til dette julehjerte til download umiddelbart efter betalingen. Du får en pdf-fil med skabelon, klar til print på A4.

Eksempel:

Du kan downloade et eksempel på en skabelon under Gratis Skabeloner. Flettevejledning og evt. tips til klippet kan du se længere nede på denne side.

Printer du skabelon som den er, får du et julehjerte der er ca. 14 cm bredt og 13 cm højt uden hank (nogle hjerter har lidt anderledes dimensioner, men giver et julehjerte der visuelt virker lige så stort). Til denne størrelse anbefaler jeg en hankebredde på ca. 2,2 cm.

Ønsker du et mindre hjerte, kan du nedfotografere skabelonen inde i printer-indstillingerne. Printer du fx ved 74% størrelse, får du et julehjerte der er ca. 10 cm bredt.

Flettevejledning

Det er ikke spor svært at finde ud af hvad man skal gøre under flettet i dette julehjerte: det er simpelthen bare lige ud af flettevejen, som man siger. Det kan tilgengæld godt blive noget svært nede mod bunden: de tre nederste felter er meget små, og der er naturligvis ikke meget plads.

Det kan godt betale sig at klippe en god tand ekstra op i strimlerne for at have lidt mere plads at spille med under flettet. Efter man har flettet færdigt, kan man eventuelt prøve at skubbe strimlerne ned mod bunden igen. Under alle omstændigheder anbefaler jeg altid i denne slags hjerter med rigtig mange flette-felter, at man strammer rigtig godt op løbende under flettet.

God flettelyst!

Back To Top