skip to Main Content

Dråbe Julehjerte Skabelon

15.00 DKK inkl. moms

Beskrivelse

Sværhedsgrad:
Klip
Flet

Simpelt men dog fængende 3D-agtigt motiv.

Skabelon til øjeblikkelig download

Her får du skabelonen til dette julehjerte til download umiddelbart efter betalingen. Du får en pdf-fil med skabelon, klar til print på A4.

Eksempel:

Du kan downloade et eksempel på en skabelon under Gratis Skabeloner. Flettevejledning og evt. tips til klippet kan du se længere nede på denne side.

Printer du skabelon som den er, får du et julehjerte der er ca. 14 cm bredt og 13 cm højt uden hank (nogle hjerter har lidt anderledes dimensioner, men giver et julehjerte der visuelt virker lige så stort). Til denne størrelse anbefaler jeg en hankebredde på ca. 2,2 cm.

Ønsker du et mindre hjerte, kan du nedfotografere skabelonen inde i printer-indstillingerne. Printer du fx ved 74% størrelse, får du et julehjerte der er ca. 10 cm bredt.

Klippevejledning

Klip hjertet præcist som angivet, og vær især omhyggelig med omridset af hjertet. Klip alle stregerne helt op, og hellere lidt for langt end lidt for kort.

Flettevejledning

Hjertet flettes som et helt almindeligt julehjerte, så du kan bare gå i gang. Hver del har 6 flapper, så hjertet kan godt tage en del tid at flette.

Jeg anbefaler at du først fletter første blå flap helt ned, dernæst første hvide flap, dernæst anden blå flap, og så fremdeles. På den måde er det lettere at stramme flettet helt op undervejs, og det er vigtigt for at du kan få plads til de nederste flapper.

Undervejs vil flapperne ofte sætte sig fast omkring top-spidsen af dråben. Det kan hjælpe at have en pincet ved hånden til at vriste flapperne fri.

God flettelyst!

Upcoming: Super BLACK FRIDAY rabat på vores Klip-og-Flet og Flette-Udfordringer
Back To Top