skip to Main Content

Blowin’ in the Wind Klip-og-Flet

39.00 DKK inkl. moms

På lager

Beskrivelse

Sværhedsgrad:
Klip
Flet 

The Julehjerte, my friend
Is a-blowin’ in the wind

Sådan ville Bob Dylan sikkert have skrevet, havde han bare flettet flere julehjerter.

Den skarpe julehjerte-fletter vil med det samme genkende dette hjerte som er en klassiker med et frisk pust: julehjerte i hjerte.

Udover hiv og puf fra vindens blæsen, så har jeg også tilføjet nogle nørdede tricks for at undgå to uheldige ting ved det klassiske hjerte: For det første er det ene hvide felt i bunden af  hjertet normalt delt i tre pga. den måde de små flapper til det indre hjerte er klippet. For det andet sidder den ene hjertelap normalt løst i den ene side, og kan komme til at stikke uskønt ud. Begge disse ting er løst i min version af hjertet.

Hvad er en Klip-og-Flet pakke?

En Klip-og-Flet pakke indholder alt hvad du skal bruge til at lave julehjertet. Den er perfekt til at tage med til en julehygge-dag, som nisse-gave eller til pakkeleg.

Pakken indholder:

  • Skabelonen til julehjertet.
  • Papir nok til at lave julehjertet én gang i de afbildede farver. Vi bruger Johans Lækre Julehjerte-papir, der er lettere at flette med og sikrer et skarpt og smukt resultat.
  • Flette-vejledning der guider dig igennem både klip og flet. Enten som tekst eller som en blanding af tekst og fotos.
  • Kalkepapir som bruges til at overføre skabelonen til papiret.
  • Hank til at lime på det færdige julehjerte.

En Klip-og-Flet pakke gør det lige til at gå i gang med julehjertet, fordi alt du skal bruge er lige ved hånden.

Den vedlagte skabelon resulterer i et julehjerte der er ca. 14 cm bredt og 13 cm højt uden hank (julehjerter med anderledes former har dog lidt anderledes dimensioner). Hjertets farve bliver som afbildet øverst.

Back To Top