skip to Main Content

Blød Karamel

Fra 15.00 DKK

Ryd

Beskrivelse

Sværhedsgrad

Jeg får helt lyst til at strække og vride i julehjertet som når slik-mestrene trækker bolsche-masse.

Det her julehjerte gør sig godt hængt op på en dør eller væg, især hvis det flettes i et lidt stort format. Det er åbent hele vejen ned til nederste hjerte-område, så det ser derfor ikke helt så flot ud hængt op på et juletræ.

Klippevejledning

Følg skabelonen omhyggeligt, især omridset af julehjertet. Klip de angivne linjer helt som angivet: vær præcis, men gå hellere en lille smule for langt end for kort.

Flettevejledning

Vend delene rigtigt: Følg pilene angivet på skabelonen. Julehjertet flettes oppefra og ned som sædvanligt.

Start med at flette det øverste 3×3 område som et almindeligt flet: selvom hver hjerte-dels tre lange flapper slanger sig, så flettes de i starten som sædvanligt. Flapperne stikker bagefter ud af bunden af det øverste 3×3 område.

Stram flettet op og sørg for at bundene på de to hjertedele ligger korrekt i forhold til hinanden. Flet nu det midterste 3×3 område som almindeligt flet af de to hjertedeles flapper der igen mødes på midten.

Stram forsigtigt flettet af det midterste område op, men skub ikke flettet for højt op: hjertet skal kunne ligge fladt.

Flet endelig det nederste område som sædvanligt flet. Nu skal flettet i alle tre områder rettes til så de er flettede områder er stramme og præcise, at hjerte-delene mødes præcist forneden, og at hjertet samtidig ligger helt fladt.

God Flettelyst!

Julehjerte-kalender 2015 3. December: Blød Karamel“Blød Karamel” er lågen til 3. December i Julehjerte Julekalenderen 2015

Back To Top