skip to Main Content

Blød Karamel Skabelon

15.00 DKK inkl. moms

Beskrivelse

Sværhedsgrad:
Klip
Flet 

Jeg får helt lyst til at strække og vride i julehjertet som når slik-mestrene trækker bolsche-masse. Det her julehjerte gør sig godt hængt op på en dør eller væg, især hvis det flettes i et lidt stort format.

Skabelon til øjeblikkelig download

Her får du skabelonen til dette julehjerte til download umiddelbart efter betalingen. Du får en pdf-fil med skabelon, klar til print på A4.

Eksempel:

Du kan downloade et eksempel på en skabelon under Gratis Skabeloner. Flettevejledning og evt. tips til klippet kan du se længere nede på denne side.

Printer du skabelon som den er, får du et julehjerte der er ca. 14 cm bredt og 13 cm højt uden hank (nogle hjerter har lidt anderledes dimensioner, men giver et julehjerte der visuelt virker lige så stort). Til denne størrelse anbefaler jeg en hankebredde på ca. 2,2 cm.

Ønsker du et mindre hjerte, kan du nedfotografere skabelonen inde i printer-indstillingerne. Printer du fx ved 74% størrelse, får du et julehjerte der er ca. 10 cm bredt.

Klippevejledning

Følg skabelonen omhyggeligt, især omridset af julehjertet. Klip de angivne linjer helt som angivet: vær præcis, men gå hellere en lille smule for langt end for kort.

Flettevejledning

Vend delene rigtigt: Følg pilene angivet på skabelonen. Julehjertet flettes oppefra og ned som sædvanligt.

Start med at flette det øverste 3×3 område som et almindeligt flet: selvom hver hjerte-dels tre lange flapper slanger sig, så flettes de i starten som sædvanligt. Flapperne stikker bagefter ud af bunden af det øverste 3×3 område.

Stram flettet op og sørg for at bundene på de to hjertedele ligger korrekt i forhold til hinanden. Flet nu det midterste 3×3 område som almindeligt flet af de to hjertedeles flapper der igen mødes på midten.

Stram forsigtigt flettet af det midterste område op, men skub ikke flettet for højt op: hjertet skal kunne ligge fladt.

Flet endelig det nederste område som sædvanligt flet. Nu skal flettet i alle tre områder rettes til så de er flettede områder er stramme og præcise, at hjerte-delene mødes præcist forneden, og at hjertet samtidig ligger helt fladt.

God Flettelyst!

Back To Top