skip to Main Content

JohansJulehjerter.dk er en Privat Mindre Virksomhed (PMV) ejet af Johan Rosenkilde. Se kontaktoplysninger her.

BESTILLING

Handelsbetingelserne gælder ved køb af varer på JohansJulehjerter.dk.

Bestilling foregår vha. et sædvanligt indkøbskurvssystem via vores webshop.

BESTILLING AF DIGITALE PRODUKTER

Ved digitale produkter afskriver du dig din almindelige 14-dages fortrydelsesret ved fjernkøb. Dette godkendes ved et specifik kryds sat ved bestillingen.

Efter betaling, se nedenfor, modtager du direkte links til at downloade dine digitale produkter. Du modtager også en faktura hurtigst muligt.

BESTILLING AF FYSISKE PRODUKTER

Ved bestilling af fysiske produkter, modtager du kort efter betaling en bestillingsbekræftelse. Dette er en automatisk bekræftelse på, at vi har modtaget din ordre.

Derefter modtager du snarest muligt efter en ordrebekræftelse med vedhæftet faktura. Dette er en bekræftelse af, at vi kan efterkomme din bestilling og at vi er ved at pakke og afsende den.

Når din pakke er sendt, så modtager du endnu en email, så du ved, at dit køb er lige på trapperne.

Vi har muligvis ikke varerne du ønsker, eller de kan være udsolgt, eller det kan ske, at vi af anden grund ikke kan efterkomme din ordre. I så tilfælde vil du modtage besked herom i stedet for ordrebekræftelsen. Du vil så have muligheden for at bestille noget andet, eller at få din betaling sendt tilbage (se også under Betaling).

BETALING

Hos JohansJulehjerter.dk foregår betaling umiddelbart efter bestilling ved kreditkortbetaling eller MobilePay. Dette foregår gennem vores partner-services scanpay (betalings-gateway) og ClearHaus (transaktions-processering).

Alle priser på webshoppen er inklusiv moms og i DKK.

FRAGT OG LEVERING

Vi sender med GLS, og du bestemmer selv om den skal leveres til valgfri pakkeshop eller direkte til din adresse. Ved køb over 500 kr er levering til pakkeshop gratis!

Vi bestræber os på at afsende pakker hver eneste hverdag, og du vil ofte have dem indenfor få hverdage. Varer i restordre kan naturligvis tage lidt længere tid, men har vi ikke pakket din pakke indenfor en uge, kontakter vi dig normalt med en opdatering. Tæt op til jul er vi ekstra omhyggelige med at få pakkerne til GLS så hurtigt som muligt. GLS leverer pakker helt til d. 23. december (og muligvis også d. 24.), men anbefaler at man lægger sin bestilling senest d. 18. december for at være sikker på at have dem d. 24.

Udenfor jule-sæsonen kan længere behandlingstid forekomme.

Vi sender dig en email, når vi har afsendt varerne. Hvis du mod forventning ikke får sådan en besked indenfor rimelig tid, eller derefter ikke har modtaget varerne indenfor rimelig tid, så kontakt os på webshop@johansjulehjerter.dk

Hvis du meget mod forventing skulle modtage noget andet eller mindre end det du har bestilt, så kontakt os på webshop@johansjulehjerter.dk

FORTRYDELSESRET VED DIGITALE KØB

Du fraskriver dig retten til de almindelige 14 dages fortrydelsesret ved alle køb af digitale varer. Dette har du særskilt godkendt, da du aflagde ordren. Dette er i overenstemmelse med handelsloven, og kotume ved handler med denne slags digitale varer.

FORTRYDELSESRET OG RETURNERING VED FYSISKE KØB

Du har 14 dages fortrydelsesret fra den dag, du modtager dine (fysiske) varer. Hvis du fortryder købet, skal du kontakte os senest 14 dage efter, at du har modtaget dine varer og derefter returnere dem til os.

Hvis du fortryder købet, skal du levere varerne til:

Johans Julehjerter
c/o Johan Rosenkilde
Bistrupgårdsvej 29
3460 Birkerød

Varerne skal leveres tilbage til Johans Julehjerter i samme stand, som du har modtaget dem. Du skal derfor sørge for, at varerne er pakket forsvarligt ind.

Varerne skal leveres til os i original emballage i en beskyttende fragt-indpakning. Varen og dens emballage skal være så produktet kan sælges igen til fuld pris, så du må ikke påklæbe noget eller skrive på den originale emballage.

Varerne skal sendes til os senest 14 dage efter, at du har gjort brug af fortrydelsesretten.

Omkostninger ved at sende varerne til os ved brug af fortrydelsesretten påhviler dig. Såfremt vi har sendt den forkerte vare, dækker vi dog naturligvis retur-fragt-omkostningerne. Vi kan evt. foreslå at den forkert fremsendte vare købes af dig til en fordelagtig pris, men det står dig frit for at afslå tilbuddet.

Når du sender varer retur til os, bedes du vedlægge en returseddel med det oprindelige faktura-nummer på, så vi kan identificere hvilken ordre returneringen tilhører.

Ved returnering kan der udstedes et tilgodebevis til webshoppen eller beløbet kan tilbageføres. Det er op til dig.

REKLAMATIONSRET

Der ydes to års reklamationsret i henhold til købeloven. Såfremt du oplever, at en vare er mangelfuld, tilbyder vi at få varen repareret, ombyttet eller give pengene tilbage/afslag i prisen. Dette afhænger af den enkelte situation.

Vi forbeholder os retten til at vurdere, hvilken form for kompensation der træder i kraft.

For at benytte sig af reklamationsretten er det nødvendigt, at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug. Der er fx ikke reklamation på julehjerter du selv fletter, som går i stykker idet du fletter dem, medmindre det kan påvises, at delene var skåret forkert under produktionen eller lignende defekter.

Ved færdigflettede hjerter og lignende produkter, der er færdig-bearbejdet i hånden, kan der optræde mindre krøller, ridser og rivninger i materialet. Dette er en naturlig del af håndlavet kunst, og det  udløser ikke almindeligvis reklamationsret, medmindre omfanget er af en sådan grad, at det alvorligt skæmmer det generelle visuelle indtryk af produktet. I så fald påhviler det kunden, at kontakte os hurtigst muligt efter modtagelse af produktet.

Kontakt os på webshop@johansjulehjerter.dk med billeder af den mangelfulde vare og en kopi af fakturaen som dokumentation ved reklamation.

KLAGEADGANG

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til webshop@johansjulehjerter.dk.

Forhåbentlig vil vi altid kunne finde en løsning sammen, men gør vi ikke det, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens adresse er Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark.

BRUG AF SKABELONER OG JULEHJERTER

Værkerne på JohansJulehjerter.dk, både skabeloner og færdigflettede hjerter, er beskyttet af copyright som kunstværker. Det betyder, at Johans Julehjerter forbeholder forskellige rettigheder, selvom du har betalt for skabelonen eller for et færdigflettet hjerte, på linje med rettigheder en kunstmaler bevarer for et købt maleri. Du må således ikke kommercielt videresælge hjerter du selv fletter ved hjælp af skabelonerne, og du må ikke bruge de færdigflettede hjerter i reklamemateriale uden forudgående aftale med Johans Julehjerter.

Se den udførlige beskrivelse af betingelser for brug her.

Back To Top