skip to Main Content

Legende Killing

Fra 15.00 DKK

Vurderet 0 ud af 5
(be the first to review)
Ryd

Beskrivelse

Sværhedsgrad

Min kulsorte kat Fidibus som killing er inspiration til dette julehjerte: hvis du har kat genkender du helt sikkert situationen! Næsten ingen julekugler overlevede Fidibus’ første jul 🙂

Klippevejledning

Julehjertet er ret ligetil at klippe og kan mestendels klares med en skarp saks. Det sværeste er julekuglen hvor du skærer meget roligt og af flere omgange med skalpel for at få en fin rund kugle. Skær hullet inde i kuglen før du skærer omridser. Der er også et par lommesnit på julehjertet, og som altid betyder det at man skal være meget præcis, især med rammen af julehjertet.

Nogle stykker papir falder af når man skærer efter linjerne: det er meningen og er med til at gøre hjertet lettere at flette.

Flettevejledning

Starten er det sværeste, og hvis man bare går i gang som man plejer kommer man hurtigt i problemer. Start i stedet med at lægge hele den hvide del udenom den sorte. Før derefter den første hvide flap over de sorte hjertelapper og ind under.

Den anden hvide flap er nu allerede som den skal være. Den tredje hvide flap skal ind under sort ved kattens ryg: det kan godt være svært at få dette til at lykkes, og at se præcist hvad man skal. Den øverste Sorte og åbne flap skal ind under Hvid, og den tredje Hvide flap skal under Sort lige dér hvor snittet mellem første og anden Sorte flap begynder.

Kattens hale kan skubbes ud over snittet der deler tredje og fjerde hvide flap.
Skub så nederste hvide flap ud igennem i snittet der former kattens ben og fødder; det kan være svært: prøv fx at rette foldelinjen i Sort lidt ud, sådan at du kan bruge snittet i Sort på både for- og bagside til at lirke den hvide flap igennem. Bagefter kan du så få den Hvide flap ud på hver sin side af den sorte nederste flap. Det store trekantede stykke man har skåret væk fra hvid gør dette trin meget lettere men det er stadig udfordrende.

Dernæst skal der ordnes forskellige inderflapper og lommesnit: ved juletræet skal hvid lirkes ind under træets sorte grene. Der er lommesnit ved kattens hage og mave, hvor hvid skal låses under sort. Julekuglen er en falsk flap der nu kan løftes frem, og den har sit eget lommesnit nederst.

God Flettelyst!

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Leave a customer review

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top