skip to Main Content

Johans Lækre Julehjerte-Papir

49.00 DKK

Eksklusivt papir til at lave fantastiske julehjerter der stråler på juletræet. Indholder 7 ark af det smukke papir, og derudover skabeloner til 8 flotte julehjerter og kalkepapir til at overføre skabelonerne.

Ryd
Category:

Beskrivelse

Jeg regner med at have mere papir klar til at sende af sted fra 1. oktober 2020. Hvis du lægger en bestilling nu, sender jeg det så snart det er klar.

Dette er noget nyt, helt særligt papir jeg har opstøvet i Italien! Det er tykkere (120 g/m² imod normalt glanspapir på 70-85 g/m²) og mere robust end almindeligt glanspapir med en helt eminent glans og en næsten lak-agtig overflade. Pga. papirets høje kvalitet er det alligevel føjeligt og let at flette med! Det krøller heller ikke, og fremstår strålende på juletræet, hvor det let overskygger julehjerter i almindeligt glanspapir. Desuden er det langt mere modstandsdygtigt overfor snavs, fedtfingre og vand end glanspapir. Med hjerter i dette papir undgår man at flapperne bøjer i fugtige omgivelser og papiret tåler fx også at blive aftørret med en hårdt opvredet klud.

Den røde farve er naturligvis smukt julerød. Og så må du bare se guld- og sølv-arkene som har skønne toner og som man kan spejle sig i!

Jeg fletter nærmest aldrig selv med andet længere!

Posen indholder 7 ark af Johans Lækre Julehjerte-papir à 32cm x 24cm:

  • 1 dobbelt-ark af Hvid
  • 1 dobbelt-ark Rød
  • 1 dobbelt-ark Sort
  • 1 ark guld eller sølv (vælg selv)

Derudover indholder posen alt hvad du skal bruge for at gå i kast med julehjerter:

  • Skabelon-ark med 8 klassiske julehjerter. Idéelt for begyndere.
  • 2 A4 ark kalkepapir til at overføre skabelonerne med, så du kan bruge dem mange gange.
  • “I gang med julehjerter” der beskriver hvordan man bruger sættet.

God flettelyst!

 

Back To Top