skip to Main Content

Egern med sin Kogle

Fra 15.00 DKK

Vurderet 0 ud af 5
(be the first to review)
Ryd

Beskrivelse

Sværhedsgrad

Egernet er ekstra stolt, for denne kogle vil holde hele julen ud!

Klippevejledning

Følg skabelonen omhyggeligt, især omridset af hjertedelene. De indre snit udføres bedst med en skalpel eller meget skarp kniv. Klip eller skær alle de angivne linjer helt som angivet: vær præcis, men gå hellere en lille smule for langt end for kort.

Flettevejledning

Vend delene rigtigt: Følg pilene angivet på skabelonen.

Overordnet set er hjertet næsten et 2×2 flet! Start med at ignorere det meste af koglen og flet “grundflettet”: Øverste halvdel af den Røde del er én flap, og denne flettes indeni Hvid. Derefter skal første Hvide flap under anden Røde flap så egernet fremkommer: der er her et hak i Hvid over halen, som skal passe i Rød. Efter egernet skal Hvid igen udenom den sidste Røde flap.

Udover snit til koglen, så splitter Hvid først i to flapper ved egernets hånd. Her flettes Hvid under den smalle Røde flap der former stykket lige over knoppen af koglen. Nu bliver det svært: Hvid skal udover Rød umiddelbart under koglen og hen til egernet, men derefter skal resten af den Hvide flap under Rød for at forme trekanten i bunden af hjertet. Til dette er der snit i Hvid og Rød der skal slidses sammen.

Nu skal vi flette koglen. Først føres de Hvide lamel-formede flapper ovenfor og ned bag snittene i Rød, så hele koglen bliver Rød. Dernæst vippes spidserne af de Hvide flapper frem igen for at danne de trekantede felter. I bunden føres en Rød flap blot igennem hullet i Hvid, og i toppen låses den Røde flap til sidst under Hvid. Alt dette gentages på bagsiden.

Endelig låses den Hvide flap foran egernets ben under Rød, og egernets næse låses under Hvid. Bag ved egernet, under halen, låses Rød under hvid. I toppen af hjertet føres det Hvide hjørne under Rød. Dette gentages på bagsiden.

God Flettelyst!

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Leave a customer review

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top