Tredje Søndag i Advent

Julehjerte - Tredje søndag i Advent, Julehjerte adventskrans på Julehjertedesign.dk

Sværhedsgrad

Klip
 
Flet
 
Design
 


 

Dette er så det tredje julehjerte i Adventskrans-serien. Julehjertet følger naturligvis stilen fra det to forgængere, men er dog lige en tand mere kompliceret pga. det tredje lys.

Klip

Følg skabelonerne omhyggeligt, især omridset af hjertedelene. De indre snit og de takkede områder udføres bedst med en skalpel eller meget skarp kniv. På den anden side behøver man ikke være præcis med hvordan de enkelte takker ser ud: det skal jo bare give indtryk af en gran-krans. Klip eller skær alle andre linjer helt som angivet: vær præcis, men gå hellere en lille smule for langt end for kort. Lidt papir klippes af omkring de takkede områder og indeni kransene. Dette er meningen.

Flet

Denne gang skal første felt være Hvidt, og både øverste Hvide og Røde flap skal flettes Hvidt helt ned til hjørnerne der igen er Røde: ignorér de mange indre flapper. Det store midterste felt er igen Rødt, og bunden af hjertet flettes helt som før.

Justeringen af de indre flapper er det svære. Til de to mellemrum mellem lysene skal de Hvide indre flapper hentes frem. Ved det brede mellemrum låses den Hvide flap ved kransen. Det ene lys ser meget bredt ud fordi hele den ene side skal vippes under Hvid. Nu kan de tre flammer også vippes frem.

Endelig justeres alle lysstrålerne. Igen skal to af dem flettes for at lave farveskift ved deres overlap.

Gentag al justeringen af indre flapper på bagsiden. Nogle af lysstrålerne kan man evt. give en klat lim, hvis de stikker ud.

God flettelyst!

Advent var Julehjertet i Julekalenderen 13. december 2015

Tredje Søndag i Advent var Julehjertet i Julekalenderen 13. december 2015

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterest

2 tanker om “Tredje Søndag i Advent

  1. Hej Lisbeth
   Tusind tak! Du kan bestille skabelonen ved at udfylde bestillings-formularen under menu-punktet Webshop :-) Her skriver du navnet på de julehjerter du ønsker skabelonen til :-)
   Flettede hilsner
   Johan Rosenkilde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.