Rudolf med den Røde Tud

Rudolf julehjerte, Rensdyr julehjerte, Go Jul Danmark udfordring, Go Morgen

Sværhedsgrad

Klip
 
Flet
 
Design
 

Udfordringen i Go’ Jul Danmark d. 24 december 2016.

Juleaftens-morgen flettede jeg løs igennem hele Go’ Jul Danmarks Juleshow. Seerne stillede mig en udfordring: design, klip og flet et “Rudolf med den Røde Tud” julehjerte helt fra bunden – på kun 3 timer!

Bare for at slå det helt klart: 3 timer er altså rigtig kort tid! Jeg er normalt mindst 5 timer om at tegne et design, efter at det allerede har rusket rundt i mit hoved i dagevis. Og derefter skal det klippes og flettes!

Det var en rigtig sjov – og hæsblæsende – udfordring. Ikke mindst fordi sådan et studie ikke ligefrem er det letteste sted at koncentrere sig: jeg sad med ved det store julebord under det meste af programmet, mens der blev diskuteret juleknas og julesange. Men jeg blev også rykket rundt i tide og utide: snart skulle jeg sidde i denne ende, så i den anden, så skulle jeg helt ud af studiet i 30 min., og mod slutningen af programmet skulle vi sidde et helt andet sted. Jeg glemte clips, skalpeller og andre “julehjerte-værktøjer” ved hvert bord jeg sad ved ;-)

Efterhånden designer jeg mine julehjerter direkte på computeren i Inkscape, men til dette live-program måtte jeg tilbage til gammeldags hånd-tegning og kalker-papir. Jeg har desværre endnu ikke fået digitaliseret skabelonen.

Rudolf julehjerte, Rensdyr julehjerte, Go Jul Danmark udfordring
Rudolf julehjerte, Rensdyr julehjerte, Go Jul Danmark udfordring
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterest

En tanke om “Rudolf med den Røde Tud

  1. Hej Johan. Jeg er dybt imponeret over, hvad du kan få flettet ind i et julehjerte. En fantastisk evne du har. Og en stor tak til dig, fordi du vil dele. Der kommer helt sikkert nogle Johan-julehjerter på juletræet til jul – hvis jeg da ikke er for fummelfingret. Hjerterne er jo for den fingernemme slags. Tak til dig, Johan.
    Bedste hilsner
    Kirsten B

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.