Rudolf med den Røde Tud

Rudolf julehjerte, Rensdyr julehjerte, Go Jul Danmark udfordring, Go Morgen

Sværhedsgrad

Klip
 
Flet
 
Design
 

(Der er desværre endnu ingen skabelon til dette julehjerte)
 

Udfordringen i Go’ Jul Danmark d. 24 december 2016.

Juleaftens-morgen flettede jeg løs igennem hele Go’ Jul Danmarks Juleshow. Seerne stillede mig en udfordring: design, klip og flet et “Rudolf med den Røde Tud” julehjerte helt fra bunden – på kun 3 timer!

Bare for at slå det helt klart: 3 timer er altså rigtig kort tid! Jeg er normalt mindst 5 timer om at tegne et design, efter at det allerede har rusket rundt i mit hoved i dagevis. Og derefter skal det klippes og flettes!

Det var en rigtig sjov – og hæsblæsende – udfordring. Ikke mindst fordi sådan et studie ikke ligefrem er det letteste sted at koncentrere sig: jeg sad med ved det store julebord under det meste af programmet, mens der blev diskuteret juleknas og julesange. Men jeg blev også rykket rundt i tide og utide: snart skulle jeg sidde i denne ende, så i den anden, så skulle jeg helt ud af studiet i 30 min., og mod slutningen af programmet skulle vi sidde et helt andet sted. Jeg glemte clips, skalpeller og andre “julehjerte-værktøjer” ved hvert bord jeg sad ved ;-)

Efterhånden designer jeg mine julehjerter direkte på computeren i Inkscape, men til dette live-program måtte jeg tilbage til gammeldags hånd-tegning og kalker-papir. Jeg har desværre endnu ikke fået digitaliseret skabelonen.

Rudolf julehjerte, Rensdyr julehjerte, Go Jul Danmark udfordring
Rudolf julehjerte, Rensdyr julehjerte, Go Jul Danmark udfordring
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterest

4 tanker om “Rudolf med den Røde Tud

  1. Hej Johan. Jeg er dybt imponeret over, hvad du kan få flettet ind i et julehjerte. En fantastisk evne du har. Og en stor tak til dig, fordi du vil dele. Der kommer helt sikkert nogle Johan-julehjerter på juletræet til jul – hvis jeg da ikke er for fummelfingret. Hjerterne er jo for den fingernemme slags. Tak til dig, Johan.
    Bedste hilsner
    Kirsten B

  2. Hey Johan – 1000 tak for alle de fede designs – jeg bruger dem meget :o) Nu har en lille niece så ønsket sig netop dit flotte Rudolf-hjerte – er der nogen chance for, at skabelonen bli’r tilgængelig inden længe?

    Tak og Hej – Jørgine :o)

    1. Tusind tak Jørgine – fedt at du fletter mine hjerter :-) Det er lidt en pinlig torn med det Rudolf-hjerte som jeg lovede skabelon til allerede sidste jul, men jeg har desværre ikke nået det. Jeg lægger den øverst på listen af hjerter jeg skal have digitaliseret, og jeg håber jeg når det i god tid til jul :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.