Næsten normalt

Julehjerte - Næsten normalt

Sværhedsgrad

Klip
 
Flet
 
Design
 


 

Dette er et sjovt motiv – og måske ved første øjekast skiller det sig ikke ud? Men prøv at hænge det op mellem en række normale 4×4 julehjerter – så skal folk nok lægge mærke til det :-)

Hjertet er lidt tricky at flette, og man skal starte rigtigt: læg først Hvid helt udover Rød. Start nu med tredje Hvide flap fra neden og flet med de lodrette Røde flapper. Tag derefter den anden Hvide flap fra neden, og sidst den nederste. De øverste hvide flapper er alle falske flapper og kan nu frit flettes. Dog kan det være rigtig svært at lirke dem frem under den røde, i parallelflettet efter den første diagonale række af Røde felter.

God flettelyst!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterest

5 tanker om “Næsten normalt

 1. Hej Johan
  Jeg ønsker mig -stadig – et mønster til “næsten Normalt” hjertet.
  Når jeg prøver at lave det, syntes jeg at jeg har utroligt mange parallel flet.
  Så jeg kunne rigtig godt tænke mig at se, hvordan du løser det problem.
  På forhånd tak.
  Jeg glæder mig til at se dine nye design i år.

  Hilsen
  Karen

  1. Hej Karen. Tak for påmindelsen om at jeg har et efterslæb med Næsten Normalt – det er bare lidt svært at finde tid til at se på mine gamle hjerter :-) Min egen løsning havde også en del parallelflet omkring randen. Det er vist svært at undgå med de trekanter.

  2. Hej igen Karen. Nu havde jeg alligevel et par timer denne lørdag formiddag, og kunne ikke slippe Næsten Normalt-hjertet. Så nu har jeg lavet skabelonen :-) Jeg har desværre ikke lige mulighed for at “teste” den nu, men jeg tror altså den virker ;-) Hvordan er min løsning så sammenlignet med din?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.