Mor og Barn

Sværhedsgrad

Klip
 
Flet
 
Design
 


Download Skabelon til Julehjertet

Julehjerte skabelon pdf format: Mor og Barn Julehjerte Julehjerte skabelon svg format: Mor og Barn Julehjerte
 

September 2017 blev der vendt godt op og ned på mit liv: da min viv fødte vores datter Ada kom der med ét helt andre prioriteter! Men selvom jeg den jul måske ikke fik flettet helt så mange julehjerter, som jeg plejer, så kunne jeg ikke være lykkeligere

Med stjålne øjeblikke i december 2017 fik jeg dog fået lavet et julehjerte til mit livs kærlighed: begge mine to vidunderlige piger.

Klippe-vejledning

Vær meget omhyggelig med ansigterne (som jeg skærer med kniv): selv et lille smut med kniven, og en smuk baby bliver til Quasimodo!

Du skal klippe efter alle de angivne streger, og så vil nogle små stykker papir falde af: det er meningen og gør hjertet lettere at flette.

Kortfattet flette-vejledning

Læg Sort helt udenom Hvid. Pil den næstnederste Hvide flap ud og over den nederste Røde flap for at skabe det hvide felt under barnet. Før dernæst den nederste Hvide flap gennem hullet i Sort under moren: papiret der er skåret ud af Sort her gør dette trin lettere. Flet så det nederste felt Sort; det kan godt være svært at få plads her, især med tykt papir.

Tag nu den øverste Hvide flap og før op og udover den Røde hjertelap: dette skaber de hvide felter over og på den fjerne side af barnet. Spidsen af det Sorte hår er en falsk flap der kan lirkes frem. Det øverste felt, ovenpå hovedet af moren er en lille Rød falsk flap, der bagefter låses i et lommesnit i Hvid.

Endelig lirkes de to ansigter frem: det er begge Hvide falske flapper.

God Flettelyst!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.