skip to Main Content

Vi giver et ordentligt boost julestemning på følgende julemarkeder ved at komme med julehjerter, julehjerter og flere julehjerter! Kom og se alle vores nye produkter, mærk vores lækre Julehjerte-papir, og se alle de flotte julehjerter udstillet. Vi har bl.a. verdens største julehjerte-pingvin!

Kreative Dage: 25.-27. oktober i Fredericia

Julen starter tidligt med den fantastiske messe Kreative Dage i Fredericia! Vi har en stor stand A1518, hvor du bl.a. kan komme til gratis juleflette-hygge med kyndig vejledning, skulle du gå i stå. Vi har papir, saks og skabelon, så bring bare godt humør og flettende fingre. Derudover kan du selvfølgelig købe vores mange julehjerte-produkter og se alle vores flotte julehjerter.

Læs mere om Kreative Dage.

 


Flid Julemarked: 30. nov-1. dec i København

Fantastisk marked i Nørrebro-hallen i København med tonsvis af danske upcoming designere. Kom forbi vores stand, som vi lover bliver markedes mest julede!

Læs mere om Flid Julemarked.

 


Bernstorff Slot Julemarked: 6.-8. dec i Gentofte

I fantastiske omgivelser på 1700-tals-paladset Bernstorff Slot kører der hele weekenden et eventyrligt julemarked. Oplev vores julehjerter alle dagene på vores stand indenfor på slottet.

Læs mere om Bernstorff Slot Julemarked.

 


Tisvilde KroLysfest på Tisvilde Kro: 21. dec kl. 12-18

I min barndoms by Tisvildeleje udstiller jeg sammen med andre lokale kunstnere, hvor du kan få de sidste, kunstneriske gaver i hus. Over hele Tisvilde er der jule-begivenheder og -hygge i denne weekend, hvor lyset vender.

Læs mere om Lysfesten på Tisvilde Kro.

 

Nyheder i år

På vores julemarkeder afslører vi de mange nyheder vi har forberedt til årets sæson:

  • Min nye bog “Johans Julehjerter – 24 Eventyrlige Flet” med bl.a. 8 helt nye hjerter!
  • 2 nye Flette-Udfordringer: Egern med sin Kogle, og Legende Killing i i Hvid/Rød.
  • 5 nye Klip-og-Flet pakker: Orkan Julehjerte, Julekugle Julehjerte, Node Julehjerte, Legende Killing og Filosofisk Pingvin.
  • Kæmpe Julehjerter i Johans Lækre Julehjerte-karton: Både færdigflettet og som flet-selv sæt. Næsten en halv meter brede, når de er flettet!
  • Alle Flette-Udfordringer indholder nu også skabelonen til hjertet, så du selv kan lave flere hjerter.
  • Alle Klip-og-Flet pakker indholder nu Johans Lækre Julehjerte-papir i stedet for almindeligt glanspapir.

Back To Top