Johans Julehjerter igen med i Go’ Jul Danmark d. 24. december 2017

Johans Julehjerter på TV2 i Go’ Jul Danmark d. 24. december. Mens jule-forberedelserne skrider frem, og du og dine tripper på juleaftens-glæderne, så se med d. 24. om morgenen på TV2’s Go’ Morgen Jul: Jeg er igen med i år fra ca. 9 til 12.

Jeg viser bl.a. hvordan man let kan designe sine egne julehjerter med motiv :-)

Update

Til juleprogrammet i år gav jeg julehjerte-gaver til fire kendte gæster i programmet: Hjalmar Larsen fik et julehjerte med en guitar, Julia Sofia fik en sol, Anette Støvelbæk fik 2 katte-hjerter og Szhirley fik en skateboarder til sin søn.

Jeg glemte meget fjollet at tage billeder af hjerterne før jeg gav dem væk. Jeg vil forsøge at få billeder fra programmet og lægge her.

Hvis du ønsker dig skabelonen til et af hjerterne fra programmet, så læg en besked her, og jeg vil sørge for at få dem lagt op.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterest

En tanke om “Johans Julehjerter igen med i Go’ Jul Danmark d. 24. december 2017

  1. Hola, me llamo Claudia y soy mexicana. Me gustaucho hacer corazones, doy clases a adolescentes y le he enseñado a hacer los corazones, hay uno que me gusta mucho pero no he logrado conseguir el patrón. Son los reyes magos. Y que también son parte de nuestras tradiciones

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.