Hund og Kat Imellem

Julehjerte Hund og Kat Imellem. Julehjerte med dyre-motiv. Skabeloner pdf på julehjertedesign.dk

Sværhedsgrad

Klip
 
Flet
 
Design
 


Skabelon til Julehjertet

Julehjerte skabelon pdf format: hund og kat imellem, julehjerte med dyre-motiv Julehjerte skabelon svg format: hund og kat imellem, julehjerte med dyre-motiv
 

Dette julehjerte designede jeg til min Gudmor, da hun et år kort før jul fik en flot rød kat, som gerne skulle blive gode venner med hendes hvide Jack Russell-terrier. De kære dyr kom desværre vist aldrig så idyllisk ud af det som på julehjertet.

Klip

Hjertet er ret let at klippe, udover at det er vigtigt at være præcis pga. de mange parallel-flet og falske felter.

Øjnene kan skæres med skalpel eller klippes med en lille, skarp kniv.

Flet

Start med grundfletten, og ignorér i starten de indre flapper til feltet bag hundens øre og næsen. Øverte felt skal være hvidt (den røde trekant bag hundens øre er lavet af en inderflap som flettes til sidst), og derefter er det lige ud af landevejen.
De nederste trekantede felter er et parallel-flet af de sidste to kvadratiske ender af den røde og hvide nederste flap.

Til sidst ordnes alle de falske felter: øjnene på begge dyr, næserne og trekanten bag hundens øre. Øjnene og kattens næse er de sværeste: her skal der hver gang lirkes en ikke særlig stor inderflap ud gennem et snit i julehjertets anden del. Det kræver lidt fingernemhed ikke at krølle papiret men alle skulle kunne få det til at virke.

En lidt lettere variant

Hvis det sidste trin driller, kan alle disse huller sagtens laves ved blot at skære dem helt ud af den respektive hjerte-del. Altså kattens øjne og næse skæres helt ud af den røde del, og hundens øjne ud af den hvide del.

Fordelen ved at lave dem som falske felter er at de store felter der udgør dyrenes hoveder ikke er for løse men låses sammen med den anden hjertedel.

God Flettelyst!

Hund og Kat Imellem er Julehjertet i Julekalenderen d. 14. december 2015
Hund og Kat Imellem er Julehjertet i Julekalenderen d. 14. december 2015
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.