Hund og Kat Imellem

Julehjerte Hund og Kat Imellem. Julehjerte med dyre-motiv. Skabeloner pdf på julehjertedesign.dk

Sværhedsgrad

Klip
 
Flet
 
Design
 


 

Dette julehjerte designede jeg til min Gudmor, da hun et år kort før jul fik en flot rød kat, som gerne skulle blive gode venner med hendes hvide Jack Russell-terrier. De kære dyr kom desværre vist aldrig så idyllisk ud af det som på julehjertet.

Update Julen 2017: Jeg har poleret skabelonen så julehjertet er lettere at flette. Øjnene er nu bare huller i stedet for falske flapper, og jeg har angivet hvor noget papir med fordel kan skæres væk, så fletteriet bliver lettere. Jeg har også rettet en del på kattens ansigt, så det er lidt flottere og mere katte-agtigt :-) God fornøjelse!

Klip

Hjertet er ret let at klippe. Øjnene kan skæres med skalpel eller klippes med en lille, skarp kniv.

Nogle stykker papir falder af når man skærer efter linjerne: det er meningen og er med til at gøre hjertet lettere at flette.

Flet

Start med grundfletten, og ignorér i starten de indre flapper til feltet bag hundens øre og næsen. Øverste felt skal være hvidt (den røde trekant bag hundens øre er lavet af en inderflap som flettes til sidst). Det store felt til hunden skal være hvid og det store til katten rødt. Under hundens hoved er dens mule og dette skal igen være hvidt: den røde næse mellem hoved og mule er en falsk flap der kan hives frem nu eller til sidst. I bunden flettes rød over hvid, og de hvide spidser hives frem for at lave den kløvede bund.

Hund og Kat Imellem er Julehjertet i Julekalenderen d. 14. december 2015
Hund og Kat Imellem er Julehjertet i Julekalenderen d. 14. december 2015
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterest

2 tanker om “Hund og Kat Imellem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.