Galleri

Julehjerterne er alle designet af mig, og billederne er af mine flettede julehjerter.

Klik på et hjerte for at se mere.

41 tanker om “Galleri

 1. Hej Johan, du kender mig ikke men ros skal du have. Jeg får min sag for i år kan jeg se, hvis jeg skal prøve at lave nogen af disse flotte hjerter. Fatter ikke du kan få så flotte motiver frem i dem… jeg må vist finde mine rolige hænder frem og øve mig, hvis jeg skal kunne gøre det efter :-)

  1. Tusind tak for rosen Nicolas! Jeg er glad for at siden også når ud til folk jeg ikke kender :-)
   Held og lykke med fletningen! Jeg vil lægge nye skabeloner og instruktioner op løbende igennem december, så jeg håber der bliver nok at tage fat på.

  1. Tusind tak Finn :-) Start med de lettere julehjerter – og husk at sværere ikke altid betyder flottere! Julehjerte-stjernen er fx god at begynde med. Efter lidt øvelse kan du forsøge dig med dem der har flere tekniske elementer, fx Julekuglen eller Første Søndag i Advent. Nogle gange tager et hjerte mere end ét forsøg at få ordentligt — også for mig!
   God Flettelyst, Hilsen Johan

 2. Ej hvor er det fedt :) jeg har ledt efter lidt mere udfordrende og sjove og spændende skabeloner :) så det her kunne ikke være bedre :D

 3. Hvor er de flotte dine hjerter. Jeg eksperimenter selv lidt med hjerter og fletter nogle nye hvert år. Men ikke så flot og opfindsomt som dine?

 4. Hold nu op en masse flotte hjerter du har kreeret. ? Af for dig ??. Kan se du bruger wordpress som hjemmeside ?. Der er jeg selv ved at forsøge mig. Hvilken skabelon bruger du ?
  Vh
  Hanne

  1. Hej Hanne
   Tusind tak for rosen :-) Mit WordPress-tema er en voldsomt redigeret TwentyThirteen (dvs en af WordPress-standarderne i 2013-versionen). Jeg har tweaket font-størrelser, marginer, farver mv., og jeg har selv skrevet nogle udvidelser til fx julehjerte-listerne her og på forsiden.
   Hilsen Johan

   1. ? ja selvfølgelig har du det ? Det kunne jeg da have sagt mig selv. Men tillykke også med det resultat ???.
    Jeg må kigge videre ?. Tak for dit svar ?

 5. Hej Johan, dine flotte julehjerter er virkelig imponerende! Jeg er selv en nybegynder indenfor kunsten at flette mønstrede julehjerter og har derfor et enkelt spøgsmål til en mester som dig… Hvilken type glanspapir skal man købe? Jeg har været til et julehjerte-flette kursus men de kunne ikk fortælle andet om papiret end at det var korrekt observeret at det var en kraftigere kvalitet end man normalt ser… Er der en g/m2 som man skal gå efter eller kan du henvise til en hjemmeside hvor de sælger det glanspapir du selv bruger? Håber du vil besvare mit spørgsmål. Glædelig jul og godt nytår! Linette

  1. Hej Linette, mange tak for rosen :-)
   Jeg bruger selv (for tiden) 85g/m2 glanspapir af mærket Play and Cut, købt i Tutein og Koch i København. Kvaliteten og fornemmelsen af glanspapir kan svinge meget fra mærke til mærke, selv indenfor samme gram-vægt. Og “dækningen” af farven på papiret, samt tonerne af farve der er brugt er også meget forskellig. Jeg kan godt lide Play and Cut fordi papiret er “solidt” og meget sprødt, hvilket er godt til de fine udskæringer og flet. Den hvide farve er heller ikke så gennemsigtig som den er på nogle mærker. Papiret er tilgengæld, som mange mærker, følsomt overfor luftfugtigheden, og hjertelapperne kan finde på at bøje meget ud i fugtig og kold luft. Jeg har også prøvet de pakker de solgte i Bog & Idé i år, og udover at den røde farve var for postkasse-rød, så var papiret faktisk udemærket.
   Jeg er også begyndt at eksperimentere med forskelligt papir til at give lidt særligt liv over hjerterne, og man kan faktisk bruge rigtig meget. Jeg lavede fx Øko-hjertet i rigtig tykt natur-tekstureret papir – fantastisk effekt! :-)
   Hvis du finder noget godt papir vil jeg mægtig gerne høre om det :-)
   Glædelig Jul,
   Johan

 6. Hej Johan. Fede hjerter, du laver. Jeg har selv altid elsket at lave julehjerter. (Jeg er dog bedst til at kopiere noget, jeg har set…) :) Jeg så artiklen i min mors “Hjemmet” og saksede den straks. Jeg skal i hvert fald prøve dine adventshjerter. Fed ide at lave 4 forskellige.

  Jeg har gode erfaringer med glanspapir fra Panduro Hobby; men jeg er også begyndt at kombinere glanspapir og solidt gavepapir. Der er noget, der er rigtig flot sammen med et matchende glanspapir, eller f.eks. guld eller sølv. Kop og Kande har altid flot gavepapir, og de seneste år med netop guld eller sølv på bagsiden. Så kan man lave hjerter, der er ens indeni og udenpå. ;)

  Jeg glæder mig til at se, hvad du finder på fremover.

  Venlig hilsen og glædelig bagjul
  Jette

  1. Hej Jette, tusind tak for din kommentar. Og tak for tipsene om julehjerter af gavepapir. Netto havde også i år noget rigtig flot og solidt glimret papir i guld eller sølv. Gavepapir er jo lidt mere uhandy at skære ud end glanspapir-ark, men det kan man jo bare gøre en gang for alle når man har købt rullen.
   Johan

 7. Hej. Beundre dine smukke og kreative julehjerter, mit spørgsmål er om du har lavet en bog med mønster på dem, eller om du evt sælger dine julehjertemønstre. Mvh jonna

  1. Hej Jonna, tak for rosen. På de fleste af julehjerterne her på siden kan du hente skabelonerne ganske gratis :-) Tryk på et af julehjerterne ovenfor for at komme ind på hjertets egen side, og så tryk på “PDF”-knappen lige under hjertet for at hente skabelonen. Rigtig god fornøjelse!
   Hilsen Johan

   1. Mange tak skal du ha……det må prøves…..du er såå dygtig at man blir helt misundelig, selvom det ikke er pænt at være det……få da udgivet en bog med dem 😊god december til dig 🎄😊

  1. Hej Una
   Tak for dine søde kommentarer. Ja, efter Go’ Morgen Danmark-showet har jeg også fået lyst til at lave en video, hvor jeg i ro og mag forklarer princippet. Det bliver ikke i år, men måske engang i fremtiden :-)
   Flettede Hilsner
   Johan

 8. Jeg vil se frem til den video du snakker om den 25. november. Jeg er sååååå benovet over dine færdigheder. “tager nissehuen af, og nejer i bedste julestil”

  Lonnie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.