Fjerde Søndag i Advent

Julehjerte - Fjerde søndag i Advent, Julehjerte adventskrans på Julehjertedesign.dk

Sværhedsgrad

Klip
 
Flet
 
Design
 


Skabelon til Julehjertet

Julehjerte skabelon pdf format: Fjerde Søndag i Advent julehjerte, julehjerte adventskrans Julehjerte skabelon svg format: Fjerde Søndag i Advent julehjerte, julehjerte adventskrans
 

Det fjerde og sidste julehjerte i Adventskrans-serien. Ikke overraskende er hjertet det mest komplicerede i serien. Jeg besluttede kun at have to lysstråler der går helt ned til lysene, for de er komplicerede at få til at virke, og jeg tænkte det ville blive for rodet med lysstråler til alle lysene.

Klip

Klipningen af julehjertet foregår meget ligesom på Første søndag i advent. Jeg anbefaler at skære hele julehjertet med skalpel snarere end at klippe det.

Flet

Julehjertet er som de tidligere overraskende tricky at flette: den hakkede kranse-kontur driller hele tiden, og de mange falske felter og indre flapper forvirrer hvad der skal øverst og nederst.

Første felt skal have hvid yderst. Julehjertet er grundlæggende set et 3×3 flet, og flet først disse egentlige, gennemgående flapper (samt den kløvede bund). Husk at regne med de to gennemgående lysstråler når du vælger farver: det overordnede 3×3 flet skal flettes med øverste felt hvidt, men resten af hjertet skal flettes som var det rødt!.

Se billedet for hvordan julehjertet ser ud efter “grund-fletning”.

Den kløvede bund kan godt være lidt tricky, men skulle være velkendt hvis du har flettet de tre foregående adventskrans-julehjerter.

Derefter skal de mange indre flapper til lys, krans og lysstråler møjesommeligt flettes. Dette kan godt være svært, og jeg brugte tit min skalpel som en spids “finger” til at trykke på de små flapper. Husk også flammerne på lysene, og husk at låse de hvide mellemrum mellem lysene ned i lommesnit i den røde flap i for to af mellemrummene.

God flette-fornøjelse!

Fjerde Søndag i Advent var Julehjertet i Julekalenderen 20. december 2015
Fjerde Søndag i Advent var Julehjertet i Julekalenderen 20. december 2015
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.