Fjerde Søndag i Advent

Julehjerte - Fjerde søndag i Advent, Julehjerte adventskrans på Julehjertedesign.dk

Sværhedsgrad

Klip
 
Flet
 
Design
 


 

Det fjerde og sidste julehjerte i Adventskrans-serien. Ikke overraskende er hjertet det mest komplicerede i serien. Jeg besluttede kun at have to lysstråler der går helt ned til lysene, for de er komplicerede at få til at virke, og jeg tænkte det ville blive for rodet med lysstråler til alle lysene.

Klip

Følg skabelonerne omhyggeligt, især omridset af hjertedelene. De indre snit og de takkede områder udføres bedst med en skalpel eller meget skarp kniv. På den anden side behøver man ikke være præcis med hvordan de enkelte takker ser ud: det skal jo bare give indtryk af en gran-krans. Klip eller skær alle andre linjer helt som angivet: vær præcis, men gå hellere en lille smule for langt end for kort. Lidt papir klippes af omkring de takkede områder og indeni kransene. Dette er meningen.

Flet

Strukturen er meget lig 3. Søndag: Øverste felt skal være Hvidt, og de øverste flapper skal flettes Hvide hele vejen ned, indtil hjørnerne. Midterfeltet skal være Rødt, og bunden af hjertet flettes som før.

Til justeringen, så start igen med mellemrumene mellem lysene, hvor to nedadpegende Røde indre flapper skal under Hvid. Det sidste mellemrum er allerede hvidt og skal blot låses ved kransen. To af lysene er brede fordi den ene side af hver skal vippes under Hvid: hiv samtidig i både den Hvide og Røde del for at gøre dette. Før derefter flammerne frem.

Lysstrålerne er faktisk lettere her end ved 3. Søndag: alle dem i siderne skal ganske enkelt føres frem (Røde) eller tilbage (Hvide). De to i midten skal flettes med hinanden som før.

Gentag al justeringen på bagsiden. Igen kan man med fordel give nogle af lysstrålerne en klat lim.

God flettelyst!

Fjerde Søndag i Advent var Julehjertet i Julekalenderen 20. december 2015
Fjerde Søndag i Advent var Julehjertet i Julekalenderen 20. december 2015
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.