Egern med sin Kogle

Egern julehjerte, Egern og Kogle, dyremotiv, skabelon, julehjertedesignEgern julehjerte, Egern og Kogle, dyremotiv, skabelon, julehjertedesign

Sværhedsgrad

Klip
 
Flet
 
Design
 


Download Skabelon til Julehjertet

Julehjerte skabelon pdf format: Egern med sin Kogle Julehjerte skabelon svg format: Egern med sin Kogle
 

Egernet er ekstra stolt, for denne kogle vil holde hele julen ud!

Klip

Julehjertet har rigtig mange lommesnit, og hele koglens flet er en sjov form for falsk flet – vær derfor virkelig omhyggelig. Når du har skåret så vær sikker på at alle huller går igennem begge lag.

Det er udfordrende at klippe de fine detaljer på egernet så det fremstår pænt på det flettede hjerte: næse, øjne og hænder især.

Der er lidt “smuds” spredt i bunden af egernets hule mellem egernets fødder og koglen. Denne detalje kan godt bare udelades hvis man har problemer med at føre saksen.

Flet

Overordnet set er hjertet kun et 2×2 flet! Start med at ignorere det meste af koglen og flet “grundflettet”. Bemærk at første felt skal være hvidt: øverste hjørne er et falsk flet der laves til sidst. Derefter skal første hvide flap under anden brune flap og forme egernet.

Anden hvide flap skal også først være hvid, da alle de øverste detaljer på koglen er falske flapper. Først den 6. brune kogle-linje skal rigtig flettes udover. Derefter skal hvid igen udover til at forme feltet mellem egern og kogle. Den brune bund-trekant laves nu som et parallel-flet af de to nederste flapper.

Nu kan du flette kogle-linjerne: dette gøres, en efter en, nedefra og op, ved at gemme de hvide lamel-formede flapper ned bag snittene i den brune. Vær opmærksom på at hver hvid flap således skal ned bag et øvre brunt snit, og så skal de trekantede spidser igen løftes ud ved det næste brune snit.

Top-skuddet af koglen, der ligger ved egernets fod, er et falsk flet. Det er tyndt og langt og kan godt være svært at få helt frem.
Andre falske flet er top og trekant bag egernet (jeg glemte faktisk dette felt på mit hjerte som er afbilledet her), feltet bag egernet og egernets øje. Endelig er der nogle lommesnit til forskellige dele: egernets hoved, feltet mellem egern og kogle,

God Flettelyst!

Egern julehjerte, Egern og Kogle, dyremotiv, skabelon, julehjertedesign
Egern julehjerte, Egern og Kogle, dyremotiv, skabelon, julehjertedesign
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.