skip to Main Content

Alle værkerne på denne side (JohansJulehjerter.dk) er beskyttet som kunstværker under international ophavsret, dvs. Copyright.

Ved “Værker” forstås både de færdiglavede værker, fx julehjerterne, samt skabelonerne og vejlednings-teksten. Det er derfor som udgangspunkt ikke tilladt at bruge, sælge eller distribuere kopier af værkerne, skabelonerne, billederne, eller teksten på siden uden forudgående accept fra mig, Johan Rosenkilde. Kontakt mig på johan@johansjulehjerter.dk du ønsker at bruge et af mine værker. Dette værende uanset om man har betalt for skabelonen eller om den var til gratis download.

Johan Rosenkilde giver a priori tilladelse til private til at benytte skabelonerne og vejledningerne downloadet eller købt her på siden til at lave kopier af de færdige værker. En sådan kopi gives der tilladelse til at du som privat bruger som du vil, og du må godt som privat distribuere fotos af kopien i ikke-økonomiske henseender, så længe Johans Julehjerter tydeligt angives som ophavet til designet. Du må også godt videresælge kopien, hvis det drejer sig om enkelte kopier og salget foregår privat og til privat. Du må således ikke bruge en offentlig tilgængelig platform til salget, såsom Den Blå Avis eller Facebook. Du må ikke videresælge til butikker, firmaer eller offentlige institutioner. Videresalg eller distribution af skabeloner eller vejledninger er ikke tilladt uden forudgående accept, selv i ikke-økonomiske henseender. Du må således fx ikke dele en kopi af en af skabelonerne på din egen hjemmeside eller via din Facebook-profil; du er naturligvis velkommen til at dele linket til julehjertets side på JohansJulehjerter.dk i stedet.

Enkelt-kopier af færdige værker (fx færdige julehjerter) der købes af Johans Julehjerter er beskyttet på linje med andet billedkunst, såsom malerier. Det betyder fx at fotos af værkerne, eller fotos hvor værkerne indgår, ikke må distribueres uden forudgående aftale med Johans Julehjerter.

For værker designet på kommission af Johans Julehjerter beholder Johan Rosenkilde som udgangspunkt ophavsretten til det færdige værk og til skabelonen. Som udgangspunkt gælder derfor de samme vilkår for brug som ovenfor. Ved et køb af et design af Johans Julehjerter vil der ofte som del af aftalen medfølge en enkeltstående og begrænset tilladelse til fx at bruge fotos af de færdige værker trykt eller online materiale til medarbejdere eller som offentligt tilgængeligt, eller til fx at lave en video med værket som bliver linket til i sådan materiale i forbindelse med en enkeltstående kampagne. Ønskes værket senere hen brugt i en anden forbindelse eller en anden kampagne, skal der således laves en ny aftale med Johans Julehjerter. I særdeleshed er det ikke tilladt at få produceret et antal kopier af værket eller skabelonen og distribuere dette blandt kunder eller medarbejdere uden forudgående aftale med Johans Julehjerter. Omvendt kan Johan Rosenkilde som rettighedshaver som udgangspunkt bruge det færdige værk og skabelonen i enhver henseende. Hvis det færdige værk afbilder et logo eller design der er beskyttet af ophavsret fra anden side, er en sådan brug som almindeligt begrænset uden forudgående accept fra rettighedshaverne. Ved modtagelse af et bestilt værk af Johans Julehjerter hvori der indgår et beskyttet logo eller design som modtager har rettighederne til, gives der dog implicit tilladelse til Johans Julehjerter og Johan Rosenkilde at benytte det færdige værk i annoncerings-øjemed.

Kontakt mig på johan@johansjulehjerter.dk hvis du ønsker at bruge et af mine værker eller skabeloner udenfor de her angivne rammer, eller hvis du er i tvivl.

Back To Top